Transport gratuit la plata cu cardul pentru comenzi de peste 200 lei!

SIGNATURE AMPOULE SET Set de fiole cu exozomi pentru față

299,00 RON
0 review-uri

preț în puncte de recompensăpreț în puncte de recompensă: 598

Puncte de recompensăPuncte de recompensă: 29

Doar 1 produs în stoc

Brand: THESERA

SIGNATURE AMPOULE SET 4x4ml

Set de fiole cu Twin-ExosomeTM pentru completarea rutinei și îmbunătățirea vizibilă a aspectului tenului. Prin stabilizarea exozomului de Centella Asiatica Callus și a exozomului de Lactobacillus prin tehnologia de încapsulare Thesera, aceasta îmbunătățesc capacitatea de absorbție a pielii și ajută la refacerea țesutului cutanat și la stimularea performanței celulelor pielii, rezultând o diferență remarcabilă.

Setul conține 4 tipuri de fiole care țintesc câte o nevoie specială a pielii.

'Skin Booster', puterea de a combate iritarea și îmbătrânirea pielii

Skin booster este o procedură care sporește capacitatea de regenerare a pielii, permițându-i acesteia să își recupereze sănătatea naturală. După vârsta de 30 de ani, pe măsură ce procesul de îmbătrânire avansează, structura fermă a pielii, formată din colagen, elastină și acid hialuronic din derm, începe să se deterioreze. Ca urmare, pielea își pierde elasticitatea, se formează riduri și există o schimbare generală vizibilă a conturului facial. Skin booster presupune administrarea de diverse substanțe nutritive direct în toate straturile pielii, inclusiv în epidermă și dermă, pentru a activa regenerarea pielii. Acest tratament poate duce la îmbunătățiri rapide și imediate ale diferitelor probleme ale pielii, cum ar fi ridurile, textura pielii, tonusul pielii și pierderea elasticității.

Componenta de bază a celulelor stem: Exozomi

Veziculele responsabile de transmiterea informațiilor celulare sunt exozomii, componente de bază care constituie între 0,1% și 0,5% din mediul de cultură al celulelor stem. Fiind una dintre substanțele din interiorul celulelor pielii, exozomii sunt vezicule de dimensiuni nanometrice (30-120nm) secretate pentru transferul de informații intercelulare, jucând un rol vital în influențarea micro-mediului din jurul celulelor.

Ce este PDRN?

PDRN este o substanță regeneratoare de țesuturi care promovează autoregenerarea celulelor și țesuturilor deteriorate. Acest acid nucleic biopolimeric (ADN) este extras din icre de somon și este 95% similar cu ADN-ul uman, sporind capacitatea naturală de regenerare a pielii. Acesta stimulează fibroblastele să producă colagen și elastină din abundență, asigurând îmbunătățirea ridurilor și efecte de strângere a porilor. În plus, are avantajul unor efecte secundare și al unei expresii de rezistență reduse datorită similitudinii sale cu ADN-ul uman.

EXO PDRN Ampoule

 • Un stimulent pentru piele care conține exosomi izolați din icre de somon, despre care se știe că au un ADN similar cu cel uman, oferă efecte puternice asupra regenerării și elasticității.
 • Exozomul din Centella Callus, exozomul din Lactobacillus și exozomul din somon abordează cauzele fundamentale ale îmbătrânirii pielii.
 • Excelent pentru combaterea îmbătrânirii; îmbunătățirea rezilienței și a ridurilor profunde din jurul ochilor, gurii și frunții, strângerea porilor

Conține:

Exozom de somon: o componentă cheie a celulelor stem de somon este ADN-ul de sodiu, care regenerează țesuturile deteriorate și întărește pielea. ADN-ul de sodiu transformat în exozomi permite o absorbție rapidă în corpul uman, fără rezistență.

Soluție de ADN de sodiu: fiind o substanță regeneratoare de țesuturi extrasă din ADN-ul din icre de somon, ajută la regenerarea fundamentală a țesuturilor cutanate deteriorate de îmbătrânire, răni, raze UV etc.

 

Hyaluronic Ampoule

 • Un stimulent pentru piele care oferă hidratare și elasticitate cu ajutorul amestecului optim de 10 tipuri de acid hialuronic și peptide de botox.
 • Exosomul de Centella Callus, Exosomul de Lactobacillus în combinație cu 10 tipuri de acid hialuronic și peptide de botox asigură o hidratare intensă a tuturor straturilor pielii și elimină senzația de uscăciune.
 • Menține pielea hidratată, îmbunătățește textura pielii și promovează strălucirea pielii.

Ingrediente:

10 tipuri de soluție de acid hialuronic: include o varietate de greutăți moleculare variind de la acizi hialuronici cu moleculă mare de 2.000kDa până la acizi hialuronici cu moleculă mică de 4,5kDa pentru a furniza hidratare de la suprafața pielii până în straturile sale mai profunde, formând o barieră puternică de hidratare.

Polipeptida botulinică: derivat din botulinum, acționează asupra joncțiunii dintre nervi și mușchi, prevenind formarea ridurilor.

 

Red Vitamin Ampoule

 • Un stimulent complex de vitamine care protejează pielea de oxigenul activ și oferă îngrijire intensivă pentru pielea deteriorată.
 • Exosomul Centella Asiatica Callus, exosomul Lactobacillus și 12 tipuri de multivitamine întăresc bariera cutanată și hrănesc pielea.
 • Îmbunătățește tenul și textura pielii și ameliorează pigmentarea.

Ingrediente:

12 tipuri de multi-vitamine: 12 tipuri diferite de vitamine, inclusiv vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12 și vitamina C pură, pot ajuta la prevenirea reacțiilor de hipersensibilitate a pielii la substanțe nocive. Aceste vitamine ajută, de asemenea, la vindecarea rănilor prin crearea unei bariere de protecție la suprafața pielii.

Psychonovamin (vitamina B12): o vitamină solubilă în apă de culoare roz inerentă care joacă un rol important în generarea celulelor, furnizând hidratare și energie pielii pentru a îmbunătăți senzația de uscăciune, inflamația și petele.

 

BHA Ampoule

 • Un stimulent pentru piele care reduce ascpectul porilor dilatați, suprimă bacteriile din piele și reface pielea sensibilizată din cauza inflamației.
 • Exozomul din Centella Asiatica Callus, exozomul din lactobacillus, bakuchiol și acidul mandelic inhibă producția excesivă de sebum și întărește bariera cutanată deteriorată.
 • Sterilizează și calmează tulburările inflamatorii.

Ingrediente:

Bakuchiol: o alternativă naturală la retinol care stimulează ciclul de recuperare a pielii fără iritații, cu efecte excelente în inhibarea bacteriilor acneice și proprietăți antiinflamatorii.

Acid mandelic: cu o structură asemănătoare antibioticelor, dar non-toxică, este foarte eficient în inhibarea și calmarea afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi papule inflamatorii, pustule, comedoane și foliculită, și este, de asemenea, eficient în vindecarea pielii deteriorate în urma unor proceduri precum peelingul și tratamentul cu laser.

 

Aplicați o cantitate potrivită din fiola dorită și masați până la absorbție.

Atenție! THESERA Signature Ampoule conține doi exozomi care se găsesc în celulele stem, stabilizați cu ajutorul tehnologiei de încapsulare patentate THESERA, îmbunătățind problemele generale ale pielii și ajutând pielea să își regăsească starea naturală de sănătate. Cunoașterea și respectarea precauțiilor pot maximiza efectele sale.

Precauții înainte de utilizare

Asigurați-vă că ați verificat tipul de piele și procedați la îngrijirea corespunzătoare în funcție de tipul de piele.

Precauții în timpul utilizării

Evitați exfolierea excesivă pentru pielea sensibilă sau uscată.

Precauții după utilizare

În ziua utilizării, puteți să vă spălați pe față, să vă machiați și să faceți un duș.

Pentru a maximiza efectul, evitați, dacă este posibil, alcoolul, fumatul, băile fierbinți, saunele, exercițiile fizice excesive și tratamentul de peeling.

Trebuie să aplicați creme de protecție solară pentru a bloca razele UV.

Folosiți produsele de îngrijire a pielii la domiciliu potrivite în funcție de tipul de piele pentru a menține eficacitatea.

BHA Ampoule: Water, Butylene Glycol, Propanediol, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Bakuchiol, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Mandelic Acid, Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, Salicylic Acid(0.3%), Polysorbate 60, Allantoin, Panthenol, Tromethamine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Malt Extrac, Disodium EDTA.

EXO PDRN Ampoule: Water, Butylene Glycol, Glycereth-26, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Sodium DNA(1,000ppm), Fish Extract, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, sh-Polypeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-9, Sodium Hyaluronate, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Caprylyl Glycol, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, BHT, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Carbomer, Polyglyceryl-4 Caprate, Tromethamine, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Adenosine, Glycine, Disodium EDTA, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 20.

Hyaluronic Ampoule: Water, Butylene Glycol, Glycereth-26,, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate(4,550ppm), Hyaluronic Acid(50ppm), Potassium Hyaluronate(50ppm), Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate(40ppm), Sodium Hyaluronate Crosspolymer(40ppm), Sodium Acetylated Hyaluronate(20ppm), Hydrolyzed Hyaluronic Acid(7.5ppm), Hydrolyzed Sodium Hyaluronate(7.5ppm), Dimethylsilanol Hyaluronate(7.5ppm), Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol(2.5ppm), sr-(Oligopeptide-91 Clostridium Botulinum Polypeptide-1), Acetyl Hexapeptide-8, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, Polyglyceryl-4 Caprate, Styrene/VP Copolymer, Sodium Palmitoyl Sarcosinate, Trehalose, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Adenosine, Disodium EDTA, Xanthan, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin.

Red Vitamin Ampoule: Water, Butylene Glycol, Niacinamide(50,000ppm), Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trehalose, Panthenol(5,000ppm), Adenosine, Thiamine HCl(300ppm), Sodium Ascorbyl Phosphate(300ppm), Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Riboflavin(30ppm), Biotin(30ppm), Folic Acid(30ppm), Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, Cyanocobalamin(13ppm), Pyridoxine(3ppm), Ascorbic Acid(3ppm), Ascorbyl Glucoside(3ppm), Tocopherol(0.3ppm), Carbomer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin.

Set de fiole cu Twin-ExosomeTM pentru completarea rutinei și îmbunătățirea vizibilă a aspectului tenului. Prin stabilizarea exozomului de Centella Asiatica Callus și a exozomului de Lactobacillus prin tehnologia de încapsulare Thesera, aceasta îmbunătățesc capacitatea de absorbție a pielii și ajută la refacerea țesutului cutanat și la stimularea performanței celulelor pielii, rezultând o diferență remarcabilă.

Setul conține 4 tipuri de fiole care țintesc câte o nevoie specială a pielii.

'Skin Booster', puterea de a combate iritarea și îmbătrânirea pielii

Skin booster este o procedură care sporește capacitatea de regenerare a pielii, permițându-i acesteia să își recupereze sănătatea naturală. După vârsta de 30 de ani, pe măsură ce procesul de îmbătrânire avansează, structura fermă a pielii, formată din colagen, elastină și acid hialuronic din derm, începe să se deterioreze. Ca urmare, pielea își pierde elasticitatea, se formează riduri și există o schimbare generală vizibilă a conturului facial. Skin booster presupune administrarea de diverse substanțe nutritive direct în toate straturile pielii, inclusiv în epidermă și dermă, pentru a activa regenerarea pielii. Acest tratament poate duce la îmbunătățiri rapide și imediate ale diferitelor probleme ale pielii, cum ar fi ridurile, textura pielii, tonusul pielii și pierderea elasticității.

Componenta de bază a celulelor stem: Exozomi

Veziculele responsabile de transmiterea informațiilor celulare sunt exozomii, componente de bază care constituie între 0,1% și 0,5% din mediul de cultură al celulelor stem. Fiind una dintre substanțele din interiorul celulelor pielii, exozomii sunt vezicule de dimensiuni nanometrice (30-120nm) secretate pentru transferul de informații intercelulare, jucând un rol vital în influențarea micro-mediului din jurul celulelor.

Ce este PDRN?

PDRN este o substanță regeneratoare de țesuturi care promovează autoregenerarea celulelor și țesuturilor deteriorate. Acest acid nucleic biopolimeric (ADN) este extras din icre de somon și este 95% similar cu ADN-ul uman, sporind capacitatea naturală de regenerare a pielii. Acesta stimulează fibroblastele să producă colagen și elastină din abundență, asigurând îmbunătățirea ridurilor și efecte de strângere a porilor. În plus, are avantajul unor efecte secundare și al unei expresii de rezistență reduse datorită similitudinii sale cu ADN-ul uman.

EXO PDRN Ampoule

 • Un stimulent pentru piele care conține exosomi izolați din icre de somon, despre care se știe că au un ADN similar cu cel uman, oferă efecte puternice asupra regenerării și elasticității.
 • Exozomul din Centella Callus, exozomul din Lactobacillus și exozomul din somon abordează cauzele fundamentale ale îmbătrânirii pielii.
 • Excelent pentru combaterea îmbătrânirii; îmbunătățirea rezilienței și a ridurilor profunde din jurul ochilor, gurii și frunții, strângerea porilor

Conține:

Exozom de somon: o componentă cheie a celulelor stem de somon este ADN-ul de sodiu, care regenerează țesuturile deteriorate și întărește pielea. ADN-ul de sodiu transformat în exozomi permite o absorbție rapidă în corpul uman, fără rezistență.

Soluție de ADN de sodiu: fiind o substanță regeneratoare de țesuturi extrasă din ADN-ul din icre de somon, ajută la regenerarea fundamentală a țesuturilor cutanate deteriorate de îmbătrânire, răni, raze UV etc.

 

Hyaluronic Ampoule

 • Un stimulent pentru piele care oferă hidratare și elasticitate cu ajutorul amestecului optim de 10 tipuri de acid hialuronic și peptide de botox.
 • Exosomul de Centella Callus, Exosomul de Lactobacillus în combinație cu 10 tipuri de acid hialuronic și peptide de botox asigură o hidratare intensă a tuturor straturilor pielii și elimină senzația de uscăciune.
 • Menține pielea hidratată, îmbunătățește textura pielii și promovează strălucirea pielii.

Ingrediente:

10 tipuri de soluție de acid hialuronic: include o varietate de greutăți moleculare variind de la acizi hialuronici cu moleculă mare de 2.000kDa până la acizi hialuronici cu moleculă mică de 4,5kDa pentru a furniza hidratare de la suprafața pielii până în straturile sale mai profunde, formând o barieră puternică de hidratare.

Polipeptida botulinică: derivat din botulinum, acționează asupra joncțiunii dintre nervi și mușchi, prevenind formarea ridurilor.

 

Red Vitamin Ampoule

 • Un stimulent complex de vitamine care protejează pielea de oxigenul activ și oferă îngrijire intensivă pentru pielea deteriorată.
 • Exosomul Centella Asiatica Callus, exosomul Lactobacillus și 12 tipuri de multivitamine întăresc bariera cutanată și hrănesc pielea.
 • Îmbunătățește tenul și textura pielii și ameliorează pigmentarea.

Ingrediente:

12 tipuri de multi-vitamine: 12 tipuri diferite de vitamine, inclusiv vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12 și vitamina C pură, pot ajuta la prevenirea reacțiilor de hipersensibilitate a pielii la substanțe nocive. Aceste vitamine ajută, de asemenea, la vindecarea rănilor prin crearea unei bariere de protecție la suprafața pielii.

Psychonovamin (vitamina B12): o vitamină solubilă în apă de culoare roz inerentă care joacă un rol important în generarea celulelor, furnizând hidratare și energie pielii pentru a îmbunătăți senzația de uscăciune, inflamația și petele.

 

BHA Ampoule

 • Un stimulent pentru piele care reduce ascpectul porilor dilatați, suprimă bacteriile din piele și reface pielea sensibilizată din cauza inflamației.
 • Exozomul din Centella Asiatica Callus, exozomul din lactobacillus, bakuchiol și acidul mandelic inhibă producția excesivă de sebum și întărește bariera cutanată deteriorată.
 • Sterilizează și calmează tulburările inflamatorii.

Ingrediente:

Bakuchiol: o alternativă naturală la retinol care stimulează ciclul de recuperare a pielii fără iritații, cu efecte excelente în inhibarea bacteriilor acneice și proprietăți antiinflamatorii.

Acid mandelic: cu o structură asemănătoare antibioticelor, dar non-toxică, este foarte eficient în inhibarea și calmarea afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi papule inflamatorii, pustule, comedoane și foliculită, și este, de asemenea, eficient în vindecarea pielii deteriorate în urma unor proceduri precum peelingul și tratamentul cu laser.

 

Aplicați o cantitate potrivită din fiola dorită și masați până la absorbție.

Atenție! THESERA Signature Ampoule conține doi exozomi care se găsesc în celulele stem, stabilizați cu ajutorul tehnologiei de încapsulare patentate THESERA, îmbunătățind problemele generale ale pielii și ajutând pielea să își regăsească starea naturală de sănătate. Cunoașterea și respectarea precauțiilor pot maximiza efectele sale.

Precauții înainte de utilizare

Asigurați-vă că ați verificat tipul de piele și procedați la îngrijirea corespunzătoare în funcție de tipul de piele.

Precauții în timpul utilizării

Evitați exfolierea excesivă pentru pielea sensibilă sau uscată.

Precauții după utilizare

În ziua utilizării, puteți să vă spălați pe față, să vă machiați și să faceți un duș.

Pentru a maximiza efectul, evitați, dacă este posibil, alcoolul, fumatul, băile fierbinți, saunele, exercițiile fizice excesive și tratamentul de peeling.

Trebuie să aplicați creme de protecție solară pentru a bloca razele UV.

Folosiți produsele de îngrijire a pielii la domiciliu potrivite în funcție de tipul de piele pentru a menține eficacitatea.

BHA Ampoule: Water, Butylene Glycol, Propanediol, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Bakuchiol, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Mandelic Acid, Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, Salicylic Acid(0.3%), Polysorbate 60, Allantoin, Panthenol, Tromethamine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Malt Extrac, Disodium EDTA.

EXO PDRN Ampoule: Water, Butylene Glycol, Glycereth-26, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Sodium DNA(1,000ppm), Fish Extract, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, sh-Polypeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-9, Sodium Hyaluronate, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Caprylyl Glycol, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, BHT, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Carbomer, Polyglyceryl-4 Caprate, Tromethamine, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Adenosine, Glycine, Disodium EDTA, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 20.

Hyaluronic Ampoule: Water, Butylene Glycol, Glycereth-26,, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate(4,550ppm), Hyaluronic Acid(50ppm), Potassium Hyaluronate(50ppm), Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate(40ppm), Sodium Hyaluronate Crosspolymer(40ppm), Sodium Acetylated Hyaluronate(20ppm), Hydrolyzed Hyaluronic Acid(7.5ppm), Hydrolyzed Sodium Hyaluronate(7.5ppm), Dimethylsilanol Hyaluronate(7.5ppm), Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol(2.5ppm), sr-(Oligopeptide-91 Clostridium Botulinum Polypeptide-1), Acetyl Hexapeptide-8, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, Polyglyceryl-4 Caprate, Styrene/VP Copolymer, Sodium Palmitoyl Sarcosinate, Trehalose, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Adenosine, Disodium EDTA, Xanthan, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin.

Red Vitamin Ampoule: Water, Butylene Glycol, Niacinamide(50,000ppm), Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trehalose, Panthenol(5,000ppm), Adenosine, Thiamine HCl(300ppm), Sodium Ascorbyl Phosphate(300ppm), Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Riboflavin(30ppm), Biotin(30ppm), Folic Acid(30ppm), Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, Cyanocobalamin(13ppm), Pyridoxine(3ppm), Ascorbic Acid(3ppm), Ascorbyl Glucoside(3ppm), Tocopherol(0.3ppm), Carbomer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin.

Review-uri

Nu există review-uri pentru acest produs

Produse similare