Transport gratuit la plata cu cardul pentru comenzi de peste 200 lei!

SYNERGY THERM

Ultimele articole

review
NIACINAMIDE PLUS SERUM

Unul dintre serurile mele preferate. Diminueaza excesul de sebum, imbunatateste textura pielii. Il recumpar mereu, rareori lipseste din rutina mea.

review
SHINING ARBUTIN CREAM

O crema excelenta. Aspectul pielii este vizibil imbunatatit in urma folosirii ei. Pentru tenul meu mixt, o prefer mai mult pe perioada anotimpurilor reci. Este super buna si ca baza de machiaj. Recomand cu toata increderea.

review
GROWTH RECOVERY CREAM

Super buna dar pentru tenul meu deshidrat, ar fii nevoie de o crema mult mai grasa. Dar pee total, e o crema buna.

review
CC CREAM SPF38

L-am încercat astăzi la cineva! Este de vis!! Seara,când m-am demachiat am rămas plăcut surprinsă cat de frumos se vedea pe ten după o zi de muncă,așa ca am intrat repede să îl comand și eu!! Recomand cu încredere!!

review
ANTI-STRESS BODY LOTION GREEN

BOMBA BOMBA lotiunea asta???? Se absoarbe rapid în piele, fara sa lase pelicula uleioasa sau lipicioasa, miroase demential de bine, iar parfumul persista pe corp cateva ore bune! O ador????

review
BRUSH VERY MAGENTA

O iubesc, ador, divinizez.

review
HYDRATING REPAIR CREAM

Crema asta e crema buna la toate, aceea crema pe care trebuie sa o ai mereu in casa: iritatii, eczeme, arsuri solare, julituri...ajuta la vindecarea rapida a tuturor acestor probleme. Bineînțeles ca este si o crema hidratanta nemaipomenita de folosit in special in sezonul rece...nu poate fi folosita ca baza de machiaj pentru ca e putin mai grasa

review
OIL MONSTER MATTE PINK

Extraordinar! Super inventie!